DS V-Line Collageen Behandeling

Er bestaan diverse manieren om de collageen gehaltes in je huid op peil te houden. Een van de nieuwste technieken op dit gebied werkt door middel van collageen draden. Deze behandeling heet DS V-LINE en wordt gebruikt om de huid strakker te maken. Het is een ideale toepassing om rimpels te verminderen, de huidbarrière te versterken en in evenwicht te brengen en fijne lijntjes te vervagen.
Bekijk de video hieronder.

De DS V-LINE-techniek is het proces van:

• het herstellen van de huid,
• het herstellen van de elasticiteit,
• en het revitaliseren en regenereren van de huid.

Door het aanbrengen van de collageen draden maakt dit de huid:

• elastischer en glanzender,
• het vermindert rimpels,
• en vertraagt ​​veroudering.

DS V-LINE verhoogt het collageenniveau in uw huid zodat dit om een natuurlijke manier zorgt voor herstel

De behandeling is pijnloos, er worden namelijk géén naalden gebruikt! Na de eerste sessie is er een vermindering van fijne lijntjes en is de elasticiteit van de huid hersteld. Een kuur voorkomt de vorming van fijne lijntjes en vertraagt de huidveroudering. In de DS V-LINE-toepassing wordt het collageengehalte, dat effectief is in alle functies van het lichaam, verhoogd.

Protocol en techniek

Voor het beste resultaat werken wij met een protocol, dat we voor, tijdens en na de behandeling uitvoeren. Hiervoor hebben wij een speciale training gevolgd. Als we dit protocol uitvoeren, werken we van groot moleculair collageen (de collageen draden) naar nano moleculair.

Met de collageen draden techniek kan je verschillende zones behandelen; denk aan het voorhoofd, de ogen, de kaak en het halsgebied. Het grote voordeel van het werken met een draad is, dat je die diep in de rimpel kan leggen. Door de biochemische reactie die er plaats vindt tussen de collageen draad en het serum kan het product zeer doeltreffend te werk gaan. De biochemische reactie is een natuurlijke reactie, die volledig opneembaar is in de huid.

Er zijn diverse technieken om de draden aan te gaan leggen, zo kan je draad voor draad werken. Daarnaast is het ook mogelijk om boosters aan te brengen. Die kunnen we gebruiken om grotere oppervlaktes in één keer te behandelen.

Salon Marja • Collageendraden

De resultaten

De resultaten die behaald worden met deze behandeling zijn afhankelijk van de leeftijd van de cliënt, de leefgewoontes van de cliënt, de conditie van de huid en de thuisverzorging van de huid door de cliënt.

Tarieven

Eén zone (bijvoorbeeld ogen, voorhoofd): vanaf € 125,–
Gehele gezicht (12 draden): vanaf € 175,–

> Voor langer resultaat adviseren we een behandeling in kuurverband (3x).

Vragen?

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met Marja Schilperoort.
Mail naar info@salonmarja.nl of app/bel naar 06 36 33 61 83.