verwen retreat 2022

Salon Marja • Lijn

voelen • verdiepen • verwennen

Ben jij er bij? Wij bieden twee weekenden op Hoeve Hurpesch. 

• Weekend 1: 28-29-30 januari 2022
• Weekend 2: 4-5-6- februari 2022

Vanuit de liefde voor de mensen om ons heen en de liefde voor het vak schoonheidsspecialiste (Marja) en coach/trainer (Péronne) is deze driedaagse retreat ontstaan. Pure ontspanning en herladen. Niet alleen je lichaam, maar ook mind & soul worden getrakteerd. Dit weekend is voor iedereen die verlangt naar heerlijk eten, massage en verbinding met je zelf.
Echt even tijd voor jou. Je heerlijk laven aan verwennen, verdiepen en voelen zodat je opgeladen weer naar huis kunt.

Begeleiding
Marja geeft, met haar jarenlange ervaring, graag ruimte aan het fysiek beleven van ontspanning. Een massagemoment voor jezelf. Péronne duidt processen van het menssysteem en de ziel via tarotkaarten en YinYoga. We zijn er graag voor jou. Je kunt ons het hele weekend aanspreken.

Locatie
Wanneer je naar Zuid-Limburg rijdt, de velden zich uitstrekken en de klanken verzachten, start het retreat. Een betere plek dan Hoeve Hurpesch kunnen we ons niet wensen. Eigenaresse Cecile zorgt voor overheerlijke maaltijden. De boerderij kent prachtige tweepersoons-driepersoonskamers met gedeeld en eigen sanitair, en een paar eenpersoonskamers, een grote woonkeuken en een woonkamer. Achter de boerderij stroomt het riviertje de Geul en met de zacht glooiende heuvels vormt zich een sprookjesachtig geheel. Droom mee, laat alles even los en kom tot rust.

Inhoud
Je wordt vrijdags om 16.00 uur verwelkomd en hebt alle tijd om je te installeren en de omgeving te verkennen. Aan het einde van de middag is er een kennismakingsmoment gevolgd door heerlijke home-made pizza’s! We gebruiken de avond om de massagemomenten te verdelen en verder kennis te maken. Wat brengt jou hier? Zaterdag start met een meditatiemoment en voor wie wil een yinyoga les. Je kunt ook altijd een uitgebreide tarot reading aanvragen.
Na de lunch maken we een wandeling door de adembenemende omgeving. Voor wie zin heeft kan verder struinen, een fiets huren of ergens wat gaan drinken. We lunchen gezamenlijk en in de middag is er ruimte voor een massage of reading.In de avond zullen we stilstaan bij het thema’s voelen en verdiepen. Zondagochtend na de meditatie staat een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Daarna alle ruimte voor een wandeling of lekker lezen bij de openhaard. Na de lunch nemen we je nog eens mee in voelen en verdiepen. Rond 15.00 uur nemen we afscheid.

Kosten
€ 425,00 per persoon
Inclusief: 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, koffie, thee en sapjes en inclusief een massage, verdiepende sessies, tarotreading en wandelingen.

Ben jij er bij? Mail naar info@salonmarja.nl.

Salon Marja • Hoeve Hurpesch

Salon Marja • retreatweekend

Salon Marja • wandelen retreatweekend